10 секунден баланс е едно от упражненията, с които шеф Силвена

...
10 секунден баланс е едно от упражненията, с които шеф Силвена
Коментари Харесай

Падна тайната за дълъг живот! Издаде я шеф Роу

10 секунден баланс е едно от упражненията, с които шеф Силвена Роу поддържа форма. То задейства мускулите на корема, бедрата и седалището. " Това е тайната на по-дълъг живот! "  - издава кулинарката, за която поддържането на тялото със спорт е значима част от всекидневието. 

Според нея този дребен трик може да предскаже кой ще живее по-дълго и чий живот ще бъде скъсен, учредено на изследване на бразилския доктор Клаудио Гил Араухо.
-->
" Той употребява теста със спортисти, само че също по този начин го употребява, с цел да дефинира залозите с пациентите: с цел да живеят по-дълго, те би трябвало да се движат и да поддържат мускули и баланс. Араухо от дълго време е забелязал, че доста от неговите пациенти, изключително по-възрастните хора, имат проблеми с елементарни придвижвания, като да вземем за пример навеждане, с цел да вземат нещо от пода - усложнение, което е показателно за загуба на еластичност. Проучване от 2022 година, оповестено в British Journal of Sports Medicine, откри, че за хора над 50 години неналичието на опция да стоят на един крайник за 10 секунди е обвързвана с по-висок риск от гибел заради каквато и да е причина през идващото десетилетие. "

" С биохакинга може да станеш най-силната и могъща версия на себе си. Аз го упражнявам най-много посредством храни ", съобщи тя.

" Сънят е номер едно биохакинг ", категорична бе Силвена при включване в " Тази заран ". Суперхраните също са неизменима част от положителното здраве.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР